Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва
Дата: 6 лютого 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2017/02/06/afisha-biblioteki-dlja-junatstva-2-9-ljutogo-.htm
афіша, 6 лютого 2017

Афіша бібліотеки для юнацтва (2-9 лютого)

Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва


Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва запрошує на різноманітні заходи.


Книжкові виставки та виставки творчих робіт:


З 6 лютого у відділі популяризації  книги відкриється книжкова виставка «Небесна Сотня – то в серцях вогонь, Він гаряче палав за Україну».  Є пам’ятні дати в житті людини, родини, суспільства, держави, які несуть у собі не просто пам’ять, трепет і хвилювання, але й великі зміни в історії. Власне таким став період з листопада 2013 по лютий 2014 року для України, та й не тільки для нашої держави. Наша бібліотека не стоїть осторонь долі країни, тож завітайте до бібліотеки та перегляньте виставку.


Масові заходи:


7 та 8 лютого о 10.00 працівнику відділу сприяння технічній творчості молоді запрошують користувачів бібліотеки на ток-шоу «Ми за здоровий спосіб життя». Під час заходу учасники дізнаються про правильне та збалансоване харчування, рухомий спосіб життя, медитацію, внутрішню гармонію стануть учасниками тренінгових вправ та завдань. 


9 лютого в бібліотеці відбудеться День інформації «Японія – далека і близька», присвячений  державному святу Японії – дню заснування держави, який відзначається 11 лютого. 


З цієї нагоди будуть оформлені книжкові виставки: «Таємниці кухні країни Сонця» (відділ сприяння технічній творчості молоді), «Японія – перлина світової цивілізації» ( відділ мистецтв). О 13.00 працівники відділу абонементу проведуть літературний круїз «Країна сонця, що сходить»; а бібліотекарі відділу мистецтв о 14.00 запросять на відео калейдоскоп «Японія – загадкова країна».


10 лютого о 13.20 працівники відділу популяризації книги проведуть бесіду-практикум «Вмійте захистити себе – поведінка на вулиці». Культура поведінки в громадських місцях, дотримання всіх правил етикету спілкування свідчить про високий культурний розвиток людини, про її виховання і манерах. Багато людей в декількох поколіннях поняття не мають про те, як треба поводитися в суспільстві, в транспорті, в театрі або ресторані. Про це та інше й буди йти мова протягом заходу.


Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва: тел. 0954712767 – Букач Тетяна Станіславівна – завідувач сектором соціокультурної діяльності; 0505699007 – Корінь Христина Володимирівна – головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності.

           

Адреса: вул. Декабристів 6\15, тел. 22-66-01. 


Працюємо з 9.00 до 18.00  щоденно, вихідний - субота.


3629Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: