Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 червня, 15:28
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/06/17/agrow-up-predstavnikiv-pererobnogo-biznesu-u-kropivnitskomu-zaproshujut-na-fahovi-bezplatni-konsultatsii.htm
новини, 17 червня, 15:28

AGROw UP: представників переробного бізнесу у Кропивницькому запрошують на фахові безплатні консультації


До 25 червня триває реєстрація на програму безплатних консультацій для переробного бізнесу AGROw UP.


Програма AGROw UP – це безплатні консультації та вебінари для українського бізнесу, який займається переробкою продукції рослинництва чи готовий її запровадити.


Мета програми – надати консультаційну підтримку малому та середньому бізнесу, що хоче почати чи вдосконалити доробку https://bit.ly/AGROwUP


Реєстрація триватиме до 25 червня 2024 року.


Серед отриманих заявок буде відібрано 20 учасників/учасниць, які отримають безкоштовні консультації. Результати відбору будуть надіслані до 5 липня 2024 року на електронну пошту. Також імена переможців/переможниць будуть опубліковані на сайті програми: https://agrowup.bard.cv.ua/


Запитання щодо участі у програмі можна задати тут: [email protected]


Програма AGROw UP відбувається у межах програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.


Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.


EU4Business – ініціатива Європейського Союзу, яка допомагає малим і середнім підприємствам у країнах Східного партнерства.


Зміст публікації є виключною відповідальністю ГО "Буковинська агенція регіонального розвитку" і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини та GIZ.


Детальніше: www.eu4business.org.ua

https://www.facebook.com/krrada.official


1105Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: