Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 червня, 16:34
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/06/17/forum-zahist-prav-ljudini-v-umovah-voennogo-stanu-u-kirovogradskii-oblasti-vikliki-ta-perspektivi-vidbuvsja-u-kropivnitskomu.htm
новини, 17 червня, 16:34

Форум «Захист прав людини в умовах воєнного стану у Кіровоградській області: виклики та перспективи» відбувся у Кропивницькому


Форум на тему «Захист прав людини в умовах воєнного стану у Кіровоградській області: виклики та перспективи» відбувся у Кропивницькому сьогодні, 17 червня. 


На думку першого заступника голови обласної ради Юрія Семенюка, захист прав громадян є одним із найважливіших завдань місцевої влади. У цьому контексті ключову роль грають інноваційні методи. В першу чергу йдеться про впровадження електронних сервісів. 


«Важливою складовою успішного захисту прав громадян є забезпечення доступу до інформації та консультацій, – наголосив посадовець. – У воєнний час, коли ситуація може змінюватися дуже швидко, громадяни повинні мати можливість отримати необхідну інформацію та поради щодо захисту своїх прав. Це може бути забезпечено за допомогою онлайн-платформ для консультацій, телефонних ліній підтримки та інших каналів зв’язку».

   

1091Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: