Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 червня, 16:15
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/06/17/juni-kropivnichani-doluchilisja-do-blagoustroju-teritorii-ridnogo-mista.htm
новини, 17 червня, 16:15

Юні кропивничани долучилися до благоустрою території рідного міста


Вихованці комунального закладу «Об’єднання дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання» активно долучилися до заходів  Всесвітнього дня охорони довкілля. Цього дня вони стали найактивнішими учасниками  догляду за клумбами та прибирання прилеглих територій дитячо-юнацьких клубів «Вогник», «Старт», «Мрія», «Зоряний», «Скіф», «Чайка» та «Гермес».

  

- Всупереч війні наші діти свідомо і наполегливо дбають про довкілля і благоустрій міста. Всесвітній день охорони довкілля є одним з основних способів привернути увагу дітей та їхніх батьків до проблем довкілля, а також стимулювати дії щодо збереження результату тієї роботи, яку проводять комунальні служби міста, - зазначають педагоги-організатори дитячо-юнацьких клубів.

 

Цей захід став чудовою нагодою для дітей і підлітків усвідомити важливість охорони довкілля та власного внеску у благоустрій рідного міста. Батьки та мешканці міста також підтримали ініціативу, висловлюючи подяку за зусилля і старання молоді.

 

Нагадаємо, що Всесвітній день охорони довкілля відзначається щорічно 05 червня і є однією з найважливіших подій, спрямованих на підвищення екологічної свідомості та активізацію природоохоронної діяльності у всьому світі.

   

1111Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: