Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 червня, 16:16
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/06/12/u-kropivnitskomu-viznachili-16-perehrest-na-jakih-svitloforni-ob-ekti-pratsjuvatimut-v-avtonomnomu-rezhimi-pri-vidkljuchenni-elektroenergii.htm
новини, 12 червня, 16:16

У Кропивницькому визначили 16 перехресть, на яких світлофорні об’єкти працюватимуть в автономному режимі при відключенні електроенергії


Стабільна робота світлофорів на території Кропивницького є важливим інструментом організації безпечного руху транспортними магістралями обласного центру. Унаслідок масованих обстрілів російськими агресорами  об’єктів енергетики, енергопостачання міст України має суттєві обмеження у постачанні електроенергії до об’єктів критичної інфраструктури, у тому числі і до світлофорних об’єктів.


Зважаючи на важливість вирішення питання забезпечення безперебійної роботи світлофорів на дорогах з інтенсивним рухом транспорту, комунальне підприємство «Міськсвітло» отримало під час апаратної наради 21 травня  завдання назвати пріоритетні світлофорні об’єкти у Кропивницькому, які необхідно забезпечити автономними джерелами живлення.


За інформацією директора КП «Міськсвітло» Дмитра Тотка, вже визначено 16 перехресть на території обласного центру, де необхідно першочергово зробити роботу світлофорів автономною. Це: 


- просп. Університетський — вул. Юрія Коваленка;

- вул. Героїв рятувальників — вул. Євгена Тельнова;

-  вул. Євгена Тельнова - Соборна — Вокзальна;

  - вул. Вокзальна — вул. Габдрахманова;

-  вул. Вокзальна — вул. Івана Олінського;

-  вул. Євгена Чикалена — вул. Кавалерійска;

  - вул. Шевченка — вул. Велика Перспективна;

-  вул. Велика Перспективна — вул Преображенська;

  - вул. Велика Перспективна - просп. Європейський;

- просп. Європейський - вул. Кропивницького;

  - вул. Кропивницького — вул. Гоголя;

  - вул. Кропивницького — вул. Покровська;

-  вул. Кропивницького — вул. Преображенська;

  - вул. Кропивницького — вул.Шевченка;

-  вул. Юрія Коваленка — вул. Незалежності;

 - вул. Яновського — вул. Академіка Тамма. 


- Ми отримали і пропозиції на придбання джерел безперебійного живлення для світлофорів, - повідомив Дмитро Тоток. – Вартість автономізації одного світлофорного об'єкта становить 150 тисяч гривень. Автономне живлення для усіх  шістнадцяти обійдеться в 2,208 мільйона гривень.


Пропозиції муніципальних енергетиків надані до профільного головного управління житлово-комунального господарства міської ради, спеціалісти якого мають їх опрацювати і підготувати необхідні проекти рішень виконавчого комітету і міської ради.

https://www.facebook.com/krrada.official


1103Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: