Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 червня, 17:53
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/06/17/-zhinoche-pidpriemnitstvo-novi-mozhlivosti.htm
новини, 17 червня, 17:53

​Жіноче підприємництво: Нові можливості

Проект «Нові можливості для українських жінок та молоді» стартує на Кіровоградщині та буде втілюватися громадською організацією «Прес-клуб реформ» і Естонським центром інформації та гендерних досліджень (ENUT) за фінансування Естонського центру міжнародного розвитку (ESTDEV) у партнерстві із органами місцевого самоврядування та системою освіти області у 2024-2025 роках.

Перший компонент програми - це підтримка жіночого підприємництва. У його рамках організатори та організаторки запросять до участі у проєкті 30 жінок, котрі об'єднаються у кілька Команд успіху та будуть протягом півроку зустрічатися раз на місяць, щоб підтримувати одна одну та обмінюватися знаннями і досвідом - на шляху до відкриття власної справи чи зміни професійної парадигми.

Громадська організація "Прес-клуб реформ" забезпечить учасниць навчальними матеріалами, простором для зустрічей Команд успіху, можливістю отримати консультації з питань SMM (просування у соціальних мережах), а також проведемо для учасниць проєкту два конкурси - перший буде на поїздку до Таллінна, а другий - на розробку бізнес-проєктів.

Якщо жінка протягом наступних шести місяців планує почати власну справу на Кіровоградщині, або змінити професійну парадигму, вона може подати заявку на участь у проєкті через гугл-форму - 
https://cutt.ly/0epWi09s 


1139Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: