Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15:08
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/10/07/vlasnii-studentskii-gurtozhitok-otrimav-oleksandriiskii-pedagogichnii-fahovii-koledzh.htm

Власний студентський гуртожиток отримав Олександрійський педагогічний фаховий коледж



В Олександрійському педагогічному фаховому коледжі ім. В.О. Сухомлинського урочисто відкрили гуртожиток для студентів навчального закладу - повідомляє Кіровоградська обласна рада. 


Також, за сприяння Кіровоградської обласної ради і Товариства Червоного Хреста України, навчальний заклад отримав для гуртожитку холодильник, пральну машину, мікрохвильову піч і набір посуду. Олександрійський педагогічний фаховий коледж мав значні проблеми з розміщенням іногородніх студентів...


«У відповідь на звернення педагогічного коледжу щодо необхідності облаштування гуртожитку для студентів, депутатський корпус підтримав пропозицію передати коледжу будівлю колишнього закладу охорони здоров’я, – розповів голова постійної комісії з питань бюджету, фінансів та інвестицій обласної ради Сергій Коваленко. – Крім цього, обласна рада та обласна військова адміністрація виділили кошти на розробку проектної документації для виконання робіт із переведення будівлі з об’єктів нежитлової нерухомості у житлову».

Ремонтні роботи тривали дев’ять місяців. Нарешті, 1-го жовтня відремонтовану будівлю було зареєстровано саме як гуртожиток Олександрійського педагогічного фахового коледжу. Він розрахований на проживання щонайменше 90 здобувачів освіти. 


Під час урочистостей з нагоди відкриття першого власного гуртожитку голова наглядової ради навчального закладу Сергій Коваленко привітав колектив із цією визначною подією і разом із представником Товариства Червоного Хреста України вручив директору коледжу сертифікат на побутову техніку (холодильник, пральна машина, мікрохвильова піч) і набір посуду для потреб мешканців. 


Адміністрація педагогічного коледжу вдячна керівництву та депутатам обласної ради, керівництву департаменту освіти і науки Кіровоградської обласної військової адміністрації, а також працівникам навчального закладу, які доклали чимало зусиль до створення студентського гуртожитку.


926Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: