Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15:43
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/10/07/vidkrita-reestratsija-dlja-veteraniv-ta-veteranok-na-regionalnu-programu-vid-chesno.htm

Відкрита реєстрація для ветеранів та ветеранок на регіональну програму від ЧЕСНО



Запрошуємо ветеранів та ветеранок взяти участь у дводенному регіональному навчанні "Прийняття рішень на місцевому рівні", яке відбудеться 25-26 жовтня у Києві. Це чудова можливість поглибити свої знання про роботу місцевого самоврядування, розвинути лідерські навички та дізнатися про практичні інструменти ефективної участі у житті громади та політиці.


Реєстрація доступна за посиланням 


Під час навчання учасники детально ознайомляться з процесами прийняття рішень в органах місцевого самоврядування, обговорять актуальні питання розвитку громад і переймуть корисний досвід від провідних експертів та політиків у цій галузі.


Основна мета заходу — підтримка ветеранів та ветеранок у їхньому прагненні глибше розуміти процеси прийняття рішень, здійснювати контроль та впливати на розвиток своїх громад та країни в цілому.


Дедлайн реєстрації – 16 жовтня!


Це навчання — можливість підготуватися до активної участі у політичному житті ваших громад і дізнатися як впливати на прийняття рішень у своєму селищі або місті. 


249Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: