Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16:30
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/10/07/na-kirovogradschini-proanalizuvali-gotovnist-do-novogo-opaljuvalnogo-sezonu.htm

На Кіровоградщині проаналізували готовність до нового опалювального сезону


Під головуванням начальника ОВА Андрія Райковича відбулась нарада щодо готовності господарського комплексу області до опалювального періоду 2024/2025 року. Участь у ній взяв голова Кіровоградської обласної ради Юрій Дрозд - повідомляє Кіровоградська обласна рада.


За інформацією директорки департаменту ЖКГ та паливно-енергетичного комплексу Кіровоградської ОВА Ольги Довжук, в області до зими підготували 397 котелень, 28 теплових пунктів та 334,3 км теплових мереж. Запланований комплекс робіт виконали в повному обсязі. Акти готовності до роботи в осінньо-зимовий період підписали 23 теплопостачальні підприємства.


До початку опалювального сезону в регіоні заготовили 6,3 тис. тонн вугілля, 9,6 тис. складометрів дров та 4,07 тис. тонн пелет.



Для мінімізації наслідків аварійних та погодинних відключень електроенергії підприємства житлово-комунального господарства забезпечили резервними джерелами електроживлення. Крім того, виконали роботи із встановлення розподіленої генерації.


До зими на Кіровоградщині комплексно підготували 2776 житлових будинків. Зокрема, комунальники відремонтували 851 покрівлю, 619 опалювальних систем, 854 системи холодного водопостачання та 806 систем енергозабезпечення будинків.


Також для ліквідації наслідків погодних ускладнень підготували 180 одиниць спеціальної техніки та заготовили 14 тис. тонн посипкового матеріалу та реагентів.




      

442Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: