Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15:26
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/10/07/u-kropivnitskomu-provedut-bezoplatnu-zustrich-iz-psihologami.htm

У Кропивницькому проведуть безоплатну зустріч із психологами


У Кропивницькому на базі освітньо-культурного Гончаренко центру влаштують безоплатну зустріч із психологами для родин, які потребують психологічної підтримки. 11 жовтня батьків навчатимуть емоційної компетентності в умовах війни. 


Про це повідомляють організатори — освітньо-культурний та волонтерський Гончаренко центр та команда проєкту #SMUHA2.0. Вони кажуть: цей захід розрахований на батьків, які прагнуть зрозуміти, як допомогти своїм дітям пережити стрес та тривожні ситуації, що виникають через війну. Під час події учасники зможуть познайомитися з арт-терапевтичними методиками, які допомагають розпізнавати, приймати та керувати власними емоціями.


«Здатність батьків усвідомлювати та контролювати свої емоції — це один з ключових елементів для створення здорових стосунків з дітьми у складні часи. Ми хочемо допомогти кропивничанам пережити цей складний час, тому організували серію зустрічей із психологами», — коментує організатор заходу.


Вестиме захід Оксана Береславська, практикуюча психологиня, юнгіанська консультантка та авторка психологічних трансформаційних ігор. За її словами, розуміння власних емоцій є запорукою емоційної стійкості батьків і дітей у стресових ситуаціях.


«Проживання емоцій екологічно — ключ до впевненого майбутнього! Приходьте та навчіться бути справжньою опорою для своїх дітей», — закликає психологиня.


Зустріч проведуть у п'ятницю, 11 жовтня, о 14:00 на базі місцевого Гончаренко центру, що на вулиці Великій Перспективній, 4а. Тривалість події — півтори години. Для участі достатньо заповнити коротку форму за цим посиланням


440Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: