Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 липня, 16:59
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/07/05/zastupnik-golovi-oblradi-proviv-naradu-z-pitan-vshanuvannja-pam-jati-korifeiv-ukrainskogo-profesiinogo-teatru.htm
новини, 5 липня, 16:59

Заступник голови облради провів нараду з питань вшанування пам’яті Корифеїв українського професійного театру


Питання вшанування пам’яті Корифеїв українського професійного театру були розглянуті на робочій нараді, яка відбулась в приміщенні Кіровоградської обласної ради сьогодні, 5 липня. Зокрема, учасники наради обговорили проєкти скульптурних композицій Корифеїв українського професійного театру.


Участь в нараді, головували на якій перший заступник очільника обласної ради Юрій Семенюк і заступниця начальника обласної військової адміністрації Катерина Колтунова, взяли представники обласної і міської влади, Кіровоградського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Кропивницького і Центральноукраїнського обласного краєзнавчого музею, скульптори та художники. 


Готуючись до 150-річчя Театру Корифеїв, який Україна відзначатиме в 2032 році, обласна влада опрацьовує варіанти популяризації обласного центру і Кіровоградщини скрізь призму Корифеїв українського професійного театру.

               

363Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: