Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 липня, 16:59
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/07/08/z-kirovogradschini-primusovo-vidvorili-inozemtsja-porushnika.htm
новини, 8 липня, 16:59

З Кіровоградщини примусово видворили іноземця-порушника


Працівники Центрально-південного міжрегіонального управління ДМС спільно зпрацівниками відділу міграційної поліції ГУНП в Кіровоградській області, виконуючи рішення про примусове видворення, доставили 51-річного громадянина Азербайджанської Республіки до Пункту пропуску «Паланка — Маяки — Удобне», що на кордоні з Республікою Молдова, звідти він повернеться на батьківщину.


Чоловік нелегально проживав умісті Кропивницький, куди він приїхав у лютому 2022 року у приватних справах. Іноземець своєчасно не залишив державу і набув нелегального статусу. У січні 2023 року міграційники відносно нього прийняли рішення про примусове повернення до країни походження, яке він проігнорував. Наступного місяця за вчинення крадіжки іноземного громадянина було засуджено до 5 років позбавлення волі з встановленням іспитового строку тривалістю 1 рік, від якого його звільнили у березні 2024 року.


Фортечним відділом ЦПМУ ДМС прийнято рішення про примусове видворення громадянина Азербайджану до країни походження або третьої країни. 


Іноземцю заборонено в'їзд в Україну наступні 5 років, повідомляє Центрально-південне міжрегіональне управління ДМС.


1516Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: