Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 липня, 15:59
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/07/08/vaucher-na-navchannja-jaki-naprjamki-navchannja-obirali-zhiteli-kirovogradschini.htm
новини, 8 липня, 15:59

Ваучер на навчання: які напрямки навчання обирали жителі Кіровоградщини


Однією із дієвих послуг Кіровоградського обласного центру зайнятості щодо сприяння підвищенню конкурентоспроможності громадян на ринку праціє видача ваучерів на навчання. Це реальний шанс здобути новий фах чи підвищити кваліфікацію за вже набутою професією. 


Відтак, станом на  01 липня 2024 року ваучер на навчання отримали 230 осіб, повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.


Серед напрямків, які обирали жителі Кіровоградщини для навчання, були такі професії та напрямки: «Машиніст крана автомобільного» та «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва», «Фармація», «Медицина», «Медсестринство», «Фізична культура і спорт», «Середня освіта (за спеціалізаціями)», «Дошкільна освіта», «Професійна освіта».


Закладам освіти профінансовано 770,5 тис. грн.


Довідково. Ваучер – це документ, який видається одноразово та дає право  пройти навчання за затвердженим переліком професій та спеціальностей за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття. Онлайн заявку можна подати тут https://edveteran.dcz.gov.ua/


Вартість ваучера складає не більше 30 280 грн.


Все про ваучер на вебсторінці Державного центру зайнятостіhttps://www.dcz.gov.ua/profnavch/voucher



1843Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: