Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 липня, 16:27
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/07/08/u-kropivnitskomu-provedut-vidkritu-zustrich-iz-kopiraiterkoju-lieju-ivaninskoju.htm
новини, 8 липня, 16:27

У Кропивницькому проведуть відкриту зустріч із копірайтеркою Лією Іванінською



10 липня у Кропивницькому на базі освітньо-культурного та волонтерського Гончаренко центру проведуть безоплатну зустріч із тренеркою та копірайтеркою Лією Іванінською. Учасників навчатимуть писати тексти, які продають. 


Як зазначають організатори, зустріч буде корисна всім, хто пише тексти, продає власні продукти чи послуги, чи займається веденням соцмереж клієнтів, громадських чи благодійних організацій. 


«На тренінгу дізнаємося, як писати так, аби збільшувати прямі замовлення на послуги та товари. Це будуть інтенсивні дві години креативу, інсайтів та «проб і помилок». Запрошуємо всіх, хто працює з текстами і особливо тих, хто вважає, що копірайтинг — їх слабке місце», — діляться у Гончаренко центрі Кропивницький. 


Тренінг триватиме дві години. Учасникам розкажуть, зокрема:


  • де брати ідеї для потужних дописів та листів, які продають; 

  • що таке мета тексту та цільова дія клієнтів; 

  • яка структура тексту продає будь-що та ніколи не набридає аудиторії; 

  • як впоратись з синдромом самозванця чи самозваниці, та страхом перед білим аркушем;

  • як редагувати тексти перед публікацією. 

Подію проведе Лія Іванінська — копірайтерка рекламних текстів з 10-річним досвідом, НЛП-практикиня, тренерка з копірайтингу, фахівчиня з розробки контент-стратегії та комерційних сайтів, менеджерка та консультантка освітніх та креативних проєктів. 


Аби потрапити на тренінг, достатньо заповнити анкету за цим посиланням і завітати 10 липня о 15:00 за адресою вул. Велика Перспективна, 4а (Гончаренко центр Кропивницький).


Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього. Важлива складова проєкту – платформа Гончаренко Центр. Online, що пропонує безкоштовні уроки англійської для всіх охочих. 


1603Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: