Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 липня, 12:15
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/07/05/u-gromadi-na-kirovogradschini-zapustili-bezkoshtovni-kursi-angliiskoi-dlja-doroslih.htm
новини, 5 липня, 12:15

У громаді на Кіровоградщині запустили безкоштовні курси англійської для дорослих


У Добровеличківці на Кіровоградщині на базі освітньо-культурного Гончаренко центру відкрили набір на безкоштовні курси англійської мови для дорослих. Заняття курсу розпочнуться 10 липня, а навчатимуть англійської фактично «з нуля». 


Про це повідомляють організатори — освітньо-культурний Гончаренко центр. Вони кажуть: курси англійської мови у просторі збирають все більше охочих навчатися. Тож вирішили відкрили новий набір в групу А1.1, яка вивчає мову «з нуля». 


«Спеціалізовані курси нерідко коштують дорого, проте у Гончаренко центрі ми навчаємо іноземної безкоштовно. Разом із викладачами створили програму, яка поєднує ефективне вивчення всіх аспектів мови і багато розмовної практики. По завершенню курсів наші учні опановують базові рівні та можуть відповідати на найбільш поширені запитання англійською, розповідати про себе та підтримувати діалог», —розповідають у просторі. 


Учасники, які успішно завершили навчання, зможуть отримати сертифікат. Навчання на курсах англійської повністю безоплатне, а для участі достатньо зареєструватися за цим посиланням. Долучатися можуть дорослі віком від 16 років, з мінімальним рівнем англійської або без жодного попереднього досвіду вивчення іноземної. 


Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього. Важлива складова проєкту – платформа Гончаренко Центр. Онлайн, що пропонує безкоштовні уроки іноземних мов для всіх охочих.


557Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: