Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13:08
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/09/20/muzei-istorii-ukrainskogo-horeografichnogo-mistetstva-provodit-den-vidkritih-dverei.htm

Музей історії українського хореографічного мистецтва проводить день відкритих дверей


Музей історії українського хореографічного мистецтва проводить день відкритих дверей для жителів та гостей Кіровоградщини сьогодні, 20 вересня. Захід приурочено до 20-річчя музейного закладу та річниці перенесення музею із заповідника «Хутір Надія» до обласного центру. 


Перший і, наразі, єдиний в Україні музей історії українського хореографічного мистецтва розповідає відвідувачам про український народний сценічний танець від його витоків до сьогодення. 


Протягом дня відкритих дверей гостям пропонуватимуть до перегляду записи виступів ансамблів українського народного танцю, нададуть можливість пограти на народних музичних інструментах, приміряти сценічний одяг та вінок із сухоцвітів, написати привітання справжнім пером у старовинній книзі, подрукувати на справжній машинці «Ятрань». 


Триватиме день відкритих дверей до 17.00 п’ятниці, 20 вересня. О 16.00 на гостей чекатиме приємний сюрприз – майстер клас від народного хореографічного ансамблю «Світанок». 

https://t.me/oblrada_kr/8054

      

507Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: