Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12:14
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/09/20/u-kropivnitskomu-podjakuvali-za-gromadsku-aktivnist-veterantsi-partizanskogo-ruhu.htm

У Кропивницькому подякували за громадську активність ветеранці партизанського руху


Сьогодні, 20 вересня, напередодні відзначення в Україні Дня партизанської слави  заступник міського голови Кропивницького Сергій Колодяжний разом із директоркою департаменту соціальної політики міської ради Юлією Вовк відвідали ветеранку партизанського руху Валентину Семенівну Долженко.


Валентині Долженко було чотири роки, коли розпочалася окупація Кіровограда. Разом із родиною вона була у партизанському загоні, який створив у 1941 році її батько — Семен Долженко. Під час Другої світової війни загинули троє її старших братів.


- Це важко усвідомлювати, але війна спочатку обпалила моє дитинство, а тепер і поважний вік, - поділилася Валентина Семенівна.


Сергій Колодяжний подякував ветеранці за громадську активність та побажав їй здоров’я і ще довгих років життя, щоб обов’язково бути свідком Перемоги України та вручив їй квіти і матеріальну допомогу від міської влади.

https://www.facebook.com/krrada.official


797Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: