Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15:57
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/09/20/kropivnichan-zaproshujut-na-bezkoshtovnii-trimisjachnii-kurs-angliiskoi-movi.htm

Кропивничан запрошують на безкоштовний тримісячний курс англійської мови


У Кропивницькому на базі освітньо-культурного простору Гончаренко центр відкрили новий набір на безоплатний курс англійської мови для дорослих. Вивчати іноземну тут можна з нуля, а заняття проходитимуть двічі на тиждень протягом трьох з половиною місяців. 


За словами організаторів, курси англійської мови — традиційно найпопулярніші у просторі, тож команда відкрила новий набір, аби задовольнити запити усіх охочих навчатися.


«Хочете нарешті почати вивчати англійську і досягти впевнених результатів? Цей курс створений для вас! Наші викладачі допоможуть вам легко та ефективно опанувати основи англійської, аби зробити перші кроки до вільного володіння мовою», — діляться організатори. 


Курс розрахований на людей старше 20 років, а його програма орієнтована на рівень Beginner. 


«Всього за 3 місяці група пройде 30 офлайн-занять. Крім цього, студенти матимуть доступ до персонального електронного кабінету», — додають у просторі. 


Навчання на курсі безкоштовне, студентам потрібно буде оплатити лише матеріали та доступ до електронного кабінету. При цьому вирішити, чи продовжувати навчання, можна буде після пробного заняття. 


Перше пробне заняття відбудеться у четвер, 26 вересня (о 14:30 або о 16:00). Заняття будуть проводити щопонеділка та щочетверга о 14:30 та о 16:00, залежно від групи. Аби потрапити на пробне заняття, достатньо заповнити анкету за цим посиланням.


Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього. 


764Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: