Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16:22
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/09/20/kropivnitski-rjatuvalniki-razom-z-volonterami-unicef-vlashtuvali-korisnu-rozvagu-dlja-malechi.htm

Кропивницькі рятувальники разом з волонтерами UNICEF влаштували корисну розвагу для малечі


Сьогодні відбулась чергова зустріч із маленькими шанувальниками Клубу безпеки, які збираються щотижня  у мобільній точці «Спільно» Дитячого фонду ООН  UNICEF, розташованій в обласній науковій бібліотеці ім. Д.Чижевського у Кропивницькому. 


Тут рятувальники влаштували корисну розвагу для малечі. У своєму арсеналі варіантів пізнавального дозвілля для підростаючого покоління вони  мають чимало різних ігор та творчих вправ безпекового спрямування. 

 

Вдало поєднуючи рухливі ігри з творчими завданнями та конкурсами, надзвичайники досягли поставленої мети. Діти не лише добре запам’ятали правила поведінки вдома і на вулиці, які дозволять вберегтися від вогняного лиха, але й спробували себе відчути справжніми пожежними, які поспішають на ліквідацію займання. А ще власними руками створити іграшковий автопарк пожежно-рятувальної техніки. Зосереджено та дуже акуратно юні прихильники рятувальної справи створювали свій іграшковий підрозділ за допомогою звичайного клею та паперу.  Дослухаючись до порад дорослих та запам’ятовуючи порядок дій, дітлахи розвивали творчу уяву та тренували дрібну моторику рук.


А ще з малюками дуже детально поговорили про мінну небезпеку та розповіли, як поводитись при виявленні боєприпасів та як розпізнати замаскований вибухонебезпечний предмет. 


Так, спільними зусиллями надзвичайників та волонтерів UNICEF вдалося урізноманітнити дозвілля малечі та навчити їх свідомо і відповідально ставитися до питань власної безпеки, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області. 

        

672Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: