Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 серпня, 12:56
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/08/27/teplove-gospodarstvo-kropivnitskogo-gotove-do-novogo-opaljuvalnogo-sezonu-na-75-chelnik.htm
новини, 27 серпня, 12:56

Теплове господарство Кропивницького готове до нового опалювального сезону на 75%, - Чельник


У Кропивницькому триває підготовка теплового господарства міста до нового опалювального сезону. Про перебіг виконання ремонтів на теплових мережах та котельному обладнанні проінформував директор КП «Теплоенергетик» Олександр Чельник під час апаратної наради сьогодні, 27 серпня. Паралельно ведеться підготовка водопровідно-каналізаційного господарства селища Нового, воно теж потребує значної уваги.


- На минулому тижні фахівці теплогенеруючого підприємства  проводили підготовчі роботи для заміни аварійної ділянки каналізаційного колектора на селищі Новому. Тут потрібно замінити 60 метрів труби. Для її укладання вже вибрали 600 кубічних метрів грунту. – відзначив Олександр Чельник.


Демонтажні роботи розпочинаються у сквері біля пам’ятника робітникам заводу "Червона зірка", які загинули у Другій світовій війні.  Там стався порив труби діаметром 700 мм. Це важливий трубопровід для організації теплопостачання верхньої частини Студентського бульвару і прилеглого мікрорайону. Для ліквідації аварії необхідно виконати земляні роботи з демонтажем елементів облаштування скверу. 


Завершилися зварювальні роботи на енергетичному котлі на ТЕЦ, у стадії завершення ремонт котла на Південно-західній котельні, отримали акт готовності на котельню по вулиці Любомира Гузара.


- На 26 серпня стан готовності водно-каналізаційного господарства на селищі Нове становить 72%, готовності теплового господарства оцінена в  75%, – підбив підсумок літньої діяльності тепловиків Олександр Чельник.

https://www.facebook.com/krrada.official


941Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: