Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 вересня, 16:45
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/09/13/vikrito-administratoriv-telegram-kanaliv-jaki-dopomagali-uniknuti-mobilizatsii.htm
новини, 13 вересня, 16:45

Викрито адміністраторів Telegram-каналів, які допомагали уникнути мобілізації


Викрито адміністраторів Telegram-каналів, які допомагали уникнути мобілізації:  «По парку ходять «Зелені»! Будьте обережні!»


За процесуального керівництва прокурорів Кіровоградської обласної прокуратури у трьох кримінальних провадженнях адміністраторам Telegram-каналів повідомлено про підозру за фактом перешкоджання законній діяльності військовослужбовців Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ч. 1 ст. 114-1 КК України).


Слідством встановлено, що мешканці області створили канали у соцмережі Telegram, у яких розміщувалася інформація щодо актуальних місць видачі повісток, яка допомагала чоловікам призовного віку уникати мобілізації.


З метою конспірації спільноти використовували умовні слова «Зелені» та «Сині»,  «Сонце» та «Гроза» та інші, що означало перебування чи відсутність представників ТЦК та СП і поліції на дорогах міст.

https://t.me/kirgpua/1775


571Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: