Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 вересня, 16:57
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/09/13/pislja-prokurorskogo-vtruchannja-kropivnitska-miska-rada-provede-pasportizatsiju-ditjachogo-maidanchika.htm
новини, 13 вересня, 16:57

Після прокурорського втручання Кропивницька міська рада проведе паспортизацію дитячого майданчика


Йдеться про дитячий майданчик для дітей з особливими потребами, що розташований на території парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва «Ковалівський».


Так, Кропивницькою окружною прокуратурою у серпні цього року до суду скеровано позовну заяву щодо визнання незаконною бездіяльності Кропивницької міської ради в частині інвентаризації та паспортизації дитячого майданчика, що перебуває на балансі управління молоді і спорту міської ради.


Під час розгляду заяви прокурора у суді відповідач, погодившись з наведеними законними доводами прокурорів, визнавши власну бездіяльність, зобов’язав свій виконавчий комітет провести відповідні заходи щодо паспортизації та інвентаризації об’єкта. Відповідне рішення вже ухвалено виконавчим комітетом 9 вересня.


Слід зазначити, що це перший крок до приведення у відповідність технічного стану майданчика, який наразі виглядає занедбано.

https://t.me/kirgpua/1770


479Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: