Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 серпня, 12:29
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/08/27/rjatuvalniki-likviduvali-sorok-dvi-pozhezhi-v-ekosistemi.htm
новини, 27 серпня, 12:29

Рятувальники ліквідували сорок дві пожежі в екосистемі


Впродовж доби, що минула, підрозділи Кіровоградського гарнізону ДСНС ліквідували 42 пожежі сухостою та сміття на відкритих територіях громад області, три з них — спільно з місцевими пожежними командами, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


У Кропивницькому районі ліквідовано 25 таких пожеж, в Олександрійському — 9, в Новоукраїнському — 5, в Голованівському — 3.


Загальна площа пожеж становить понад 18 га.


Дві найбільші пожежі на відкритих територіях ліквідовано в Олександрійському районі: 2,5 га сухої трави й чагарників -  у с. Головківка Олександрійської МТГ та  ще 1,7 га сухої трави й чагарників — у с. Луганка Петрівської СТГ.


Шановні громадяни! Будьте максимально відповідальні при поводженні з вогнем в екосистемі. У пожежонебезпечний період, коли суха рослинність спалахує від найменшої іскри, а пожежа може поширитись на великі території, знищуючи все на своєму шляху. Служба порятунку НАГАДУЄ: за спалювання рослинності чи сміття передбачене адміністративне та кримінальне покарання!


            

1062Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: