Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 серпня, 13:27
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/08/27/kropivnichan-zaproshujut-na-bezoplatnii-maister-klas-vid-hudozhnitsi.htm
новини, 27 серпня, 13:27

Кропивничан запрошують на безоплатний майстер-клас від художниці


28 серпня у Кропивницькому проведуть майстер-клас з малювання портретів від художниці Галини Саприкіної. Участь безкоштовна. 


Про це повідомляють організатори — освітньо-культурний та волонтерський Гончаренко центр. Вони кажуть: це майстер-клас для тих, хто давно мріяв спробувати малювати та хоче розкрити свій творчий потенціал. 


«Хочете навчитися малювати портрети? Давно хотіли розкрити свій творчий потенціал? Тоді не пропустіть унікальний майстер-клас від талановитої художниці Галини Саприкіної. Пані Галина поділиться своїм досвідом та секретами майстерності. Ви отримаєте можливість створити власний портрет та зануритися у світ мистецтва. Не важливо, новачок ви, чи маєте досвід — це заняття буде захоплюючим для всіх!» — діляться організатори. 


На учасників очікує міні-лекція від художниці про основи портретного малюнка, практичні поради та техніки від професійної художниці, і готовне — всі охочі зможуть створити портрет під керівництвом Галини. 


Майстер-клас проведуть у середу, 28 серпня, о 14:00 за адресою вул. Велика Перспективна, 4а (Гончаренко центр Кропивницький). Для участі достатньо зареєструватися за цим посиланням. 


Учасників забезпечать всіма матеріалами для створення портрету. 


Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього. Важлива складова проєкту – платформа Гончаренко Центр. Онлайн, що пропонує безкоштовні уроки іноземних мов для всіх охочих.


1410Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: