Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 липня, 12:42
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/07/05/komp-juterna-gramotnist-novi-profesiini-mozhlivosti-ta-perspektivi.htm
новини, 5 липня, 12:42

Комп’ютерна грамотність: нові професійні можливості та перспективи


Мінімальний набір знань і навичок роботи на персональному комп’ютеріу наш швидкоплинний час розглядається як вміння, таке ж необхідне, як читати і писати. Більше того, де б ви не працювали, скрізь є комп’ютерна техніка, і майже кожна посада враховує те, що ви вмієте нею володіти. Та якщо так склалось, що рівень розуміння основних принципів роботи комп’ютера у вас недостатній, маємо чудову пропозицію, повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.


На базі Івано-Франківського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості стартуютькурси підвищення кваліфікації за навчальною програмою «Основи комп’ютерної грамотності».


Навчання триватиме з 10 по 23 липня.


Що отримають слухачі завдяки таким курсам? За цей короткий час ви дізнаєтесь безліч важливої інформації – від базових навичок використання комп’ютера до більш складних нюансів функціоналу операційної системи та програмного забезпечення. Також на заняттях ви навчитесь користуватись різноманітними програмами,включаючи текстові редактори, електронну пошту, веб-браузери; охопите такі основні складові як: процесори, пам'ять, жорсткі диски, драйвери, змінні носії даних; поглибите знання про безпеку в мережі Інтернет.


Звертаємо вашу увагу, що для зареєстрованих безробітних  професійне навчання здійснюється безоплатно!


Якщо вас зацікавила інформація і ви бажаєте стати впевненим користувачем – звертайтесядо фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування.


Контакти тут http://surl.li/pacfp


Або пишіть нам у Telegram-канал t.me/dcz_kir


Онлайн-графік формування навчальних груп можна переглянути за посиланням https://is.gd/A1GYNF



916Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: