Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 серпня, 16:51
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/08/21/nardep-oleksandr-danutsa-otrimav-vidpovidi-vid-miskoi-vladi-ta-ttsk-schodo-pochesnih-pohovan-viiskovih.htm
новини, 21 серпня, 16:51

Нардеп Олександр Дануца отримав відповіді від міської влади та ТЦК щодо почесних поховань військових


Вже кілька місяців народний депутат від фракції "Слуга Народу" Олександр Дануца піднімає питання щодо ситуації з прощанням із загиблими Героями в центрі міста Кропивницького. Нардеп неодноразово звертався зі зверненнями до Кропивницької міської ради та до кожного депутата окремо. 


Про це детальніше читайте в матеріалах Нардеп Дануца звернувся до кожного депутата міськради щодо питання організації Почесного прощання з загиблими Героями в центрі Кропивницького та Кропивницька міська рада знову не знайшла часу розглянути на сесії питання про почесне прощання з Героями в центрі міста.


Вчора, 20 серпня, на своії сторінці у соціальній мережі Фейсбук Олександр Дануца повідомив, що отримав відповідь від міської влади та Кропивницького міського ТЦК. 


Зокрема, нардеп зазначив:


"Отже в кількох відповідях від міської влади про організацію Почесних прощань з загиблими Героями мені відповіли, що це справа військових і вони визначають форму і місце ритуалу. Сьогодні отримав відповідь від військових, безпосередньо з Кропивницького міського ТЦК. По суті, вони пишуть, що це справа громади. Коло замкнулося". 

(Фото з Почесного прощання у Львові)


1525Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: