Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 вересня, 13:12
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/09/12/zmina-statutiv-pidpriemstv-ta-peredacha-maina-u-kirovogradskii-oblradi-zasidala-komisija-z-pitan-vlasnosti.htm
новини, 12 вересня, 13:12

Зміна статутів підприємств та передача майна: у Кіровоградській облраді засідала комісія з питань власності


У Кіровоградській обласній раді в режимі онлайн сьогодні, 12 вересня, провели засідання постійної комісії з питань власності.


Під час роботи комісії депутати обласної ради підтримали кілька важливих проєктів рішень. Зокрема, обранці погодилися з необхідністю змінити статути таких комунальних некомерційних підприємств, як «Олександрійський онкологічний диспансер Кіровоградської обласної ради» та «Олександрійська психіатрична лікарня Кіровоградської обласної ради». Це пов’язано з тим, що відповідно до рішення обласної ради від 30 серпня 2024 року №484 їхні статутні капітали суттєво змінились.


Також депутати підтримали проєкт рішення про передачу дизельних генераторів на баланс Знам’янського дитячого будинку-інтернату ІІ-ІІІ-ІV профілю та Рівнянської спеціальної школи Кіровоградської обласної ради. Разом із тим, Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Кіровоградській області дозволили передати Добровеличківській лікарні автомобіль Peugeot Boxer.


У той же час, депутати схвалили проект рішення, яким передбачена безоплатна передача автомобіля MERSEDES-BENZ із балансу комунального підприємства «УНІВЕРСАЛ 2005» Кропивницької міської ради» на баланс ОКВП «Дніпро-Кіровоград». Мета зазначеного проєкту рішення – поповнення статутного капіталу цього підприємства.


На останок депутати затвердили проєкт рішення, яке передбачає зміни фінансового плану КНП «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Кіровоградській області Кіровоградської обласної ради» на 2024 рік.


509Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: