Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 травня, 11:19
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/05/29/kropivnitska-miska-rada-znovu-ne-znaishla-chasu-rozgljanuti-na-sesii-pitannja-pro-pochesne-proschannja-z-gerojami-v-tsentri-mista.htm
новини, 29 травня, 11:19

Кропивницька міська рада знову не знайшла часу розглянути на сесії питання про почесне прощання з Героями в центрі міста


Ще у березні народний депутат від фракції "Слуга Народу" Олександр Дануца направив звернення до Кропивницької міської ради щодо ситуації з прощанням із загиблими Героями в центрі міста.  


Тоді про це він повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук. Зокрема, нардеп зазначав:


"Отже. Цей текст має бути. Всі знають про ситуацію з прощанням з нашими загиблими Героями в центрі міста. Про те що родичі, рідні і близькі і просто городяни повинні мати можливість віддати їм останню Шану не на околицях міста, де знаходяться кладовища. Є відповідним чином підтримана петиція. Я, як народний депутат обраний від Кропивницького направив звернення до Кропивницької міської ради 11 березня (це вже друге звернення з цього приводу). Копії додаю. В цьому зверненні попросив міських обранців розглянути його на черговому календарному засіданні сесії ради".


Після того відбулася сесія міської ради, на якій дане питання не було розглянуто. Детальніше про це читайте тут. 

 

Вчора, 28 травня, відбулося чергове засідання сесії Кропивницької міської ради. Питання знову проігнорували. Про це Олеуксандр Дануца повідомив на своїй сторінці у Фейсбук:


"Отже. Про прощання з нашими Героями в середмісті. Сьогодні відбулося чергове сесійне засідання Кропивницька міська рада . Депутати знайшли час виділяти земельні наділи, але не знайшли часу розглянути питання про почесне прощання з нашими Героями. 78 днів міська влада не знаходила часу цим займатись. Мені складно це коментувати. Але все буде Україна!".


 

1726Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: