Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 липня, 18:01
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/07/12/nardep-danutsa-zvernuvsja-do-kozhnogo-deputata-miskradi-schodo-pitannja-organizatsii-pochesnogo-proschannja-z-zagiblimi-gerojami-v-tsentri-kropivnitskogo.htm
новини, 12 липня, 18:01

Нардеп Дануца звернувся до кожного депутата міськради щодо питання організації Почесного прощання з загиблими Героями в центрі Кропивницького


Народний депутат від фракції "Слуга Народу" Олександр Дануца кілька разів направляв звернення до Кропивницької міської ради щодо ситуації з прощанням із загиблими Героями в центрі міста. Міська рада так і не знайшла часу на жодній із сесій розглянути його. Детальніше про це читайте тут. Цього разу нардеп звернувся персонально до кожного з депутатів. З 42 народних обранців знайшли час поцікавитися питанням і відповісти лише 14. 


Про це Олександр Дануца повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук:


"24 червня я звернувся персонально до кожного з депутатів міськради з проханням відреагувати на питання організації Почесного прощання з загиблими Героями України у нашому місті. На жаль з 42 народних обранців знайшли час поцікавитися питанням і відповісти лише 14. 


Така реакція, точніше її відсутність, тягне за собою відповідальність передбачену ч. 1 ст. 188-19 КУпАП. 


Повідомляю про ті політичні фракції та народних обранців, які знайшли сили та змогу відповісти.


- Депутатська фракція політичної партії «Пропозиція» - 9 депутатів. Відповіли 6 (Бірець Д.М., Вязовцев В.В., Колюка О.С., Котляр О.Б., Мороз О.А., Чередніченко Н.Ю.). Трьох депутатів питання організації Почесного прощання не зацікавило.


Треба відверто сказати, що відповіді усіх шістьох членів Пропозиції були абсолютно однакові, навіть там де відповідали депутатки, людина, яка готувала ці відповіді, не змогла змінити слово «переконаний» на «переконана».


- Депутатська фракція політичної партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» - 5 депутатів. Питання організації Почесного прощання не зацікавило нікого з членів фракції.


- Депутатська фракція ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ» - 6 депутатів. Відповіли усі (Ковальова-Алокілі О.А, Бєжан М.М., Зарічна А.А., Згривець Л.Ф., Коса С.А., Хачатрян Т.С.).


- Депутатська фракція Політичної партії «Рідне місто» - 4 депутати. Відповіли 2 (Шамардін О.С., Шамардіна К.О.). Двох депутатів питання організації Почесного прощання не зацікавило.


- Депутатська фракція Політичної партії «ЄВРОПЕЙСЬКА СОЛІДАРНІСТЬ» - 6 депутатів. Питання організації Почесного прощання не зацікавило нікого з членів фракції.


- Депутатська фракція Політичної партії «НАШ КРАЙ» - 3 депутати. Питання організації Почесного прощання не зацікавило нікого з членів фракції.


- Депутатська фракція місцевої організації політичної партії «Перспектива міста» - 5 депутатів. Питання організації Почесного прощання не зацікавило нікого з членів фракції.


- Депутатська фракція Політичної партії «Опозиційна платформа - За Життя». Позафракційні (3 12.05.2022 року) – 4 депутати. Питання організації Почесного прощання не зацікавило нікого з членів фракції.


PS. На жаль більшість депутатів у вирішенні цього питання ховають голову в пісок і це дуже неприємно після десяти років російсько-української війни, але це не означає, що ми припинимо нашу боротьбу за гідне вшанування пам’яті наших Героїв. Слава Україні!".


1921Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: