Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 липня, 15:14
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/07/26/u-kropivnitskomu-ofitseri-sluzhbi-osvitnoi-bezpeki-proishli-tematichni-treningi.htm
новини, 26 липня, 15:14

У Кропивницькому офіцери Служби освітньої безпеки пройшли тематичні тренінги


Протягом 5 днів навчаннядля інспекторів відбувалися за участі діючих правоохоронців блокупревенції та представників партнерських установ. 


Зокрема тренінги проводили начальник сектору адміністративної практики управління превентивної діяльностіСергій Притико, начальник сектору протидії домашньому насильству Кропивницького районного управління Дар’я Гнєзділова, адвокат, медіатор та голова Комітету Національної асоціації адвокатів України з питань сімейного права Лариса Гретченко, практичний психолог комунального закладу «Гірнича гімназія Кропивницької міської ради» Катерина Ступіна, директор Кропивницького міського центру запобігання та протидії домашньому насильству Тетяна Крамаренко.


Тренери ділилися з правоохоронцями власниминапрацюваннями і практичним досвідом щодо попередження булінгу в освітньому середовищі та алгоритму реагування на такі випадки,запобігання і протидії домашньому насильству,порядку оформлення адміністративних матеріалів. Розглянули особливості проведення інтерактивних занять з учасниками освітнього процесу, попередження та своєчасне виявлення факторів ризику в дитячому середовищі,врегулювання суперечок і вирішення конфліктів.


Офіцери СОБ також долучилися до заходугромадської організації «Агенція сталого розвитку «Хмарочос» з використання ігрових практик. Аджезавдяки такій формі навчання діти ефективніше засвоюють новий матеріал.


Правоохоронці продовжують співпрацю з представниками інших відомств тагромадськістюдля створення безпечного дитячого середовища.


Нагадаємо, 18 офіцерів Служби освітньої безпеки з Кіровоградщини завершили спеціалізоване навчання.


Загалом проєкт реалізується з ініціативи керівництва держави за участі Міністерства освіти і науки України, Міністерства внутрішніх справ та Національної поліції України. До основних функцій інспекторів СОБ належить правоохоронна, наставницька і просвітницька.


На Кіровоградщині проєктом «Офіцери Служби освітньої безпеки» буде охоплено більше 100 шкіл.


За матеріалами відділу організації служби освітньої безпеки поліції Кіровоградської області

             

1585Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: