Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 вересня, 16:26
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/09/06/derzhavna-sluzhba-zainjatosti-doednalasja-do-realizatsii-derzhavnoi-programi-zrobleno-v-ukraini-.htm
новини, 6 вересня, 16:26

Державна служба зайнятості доєдналася до реалізації державної програми «Зроблено в Україні»


Державна служба зайнятості доєдналася до реалізації державної програми «Зроблено в Україні», що спрямована на підтримку українських виробників і зміцнення національної економіки.


Вже сьогодні в Україні на базі обласних центрів зайнятості та їх філій відкрито 24 регіональні офіси «Зроблено в Україні».


Перший на Кіровоградщині офіс «Зроблено в Україні»відкрився у серпні поточного року на базі Кропивницькій філії обласного центру зайнятості.  І вже є певні результати. За цей короткий термін до офісузвернулося майже 30 громадян. Серед них представники юридичних осіб, фізичні особи-підприємці та громадяни, які планують відкрити власну справу.


Найбільше питань, що піднімали візитери, це:


- надання консультацій та практичної допомоги у написанні бізнес-планів, оформленні та подачі документів на гранти, зокрема мікрогранти на створення або розвиток власного бізнесу, гранти для ветеранів/ветеранок та членів їх сімей на організацію власної справи;


- можливості пільгового кредитування «Доступні кредити 5-7-9» та отримання компенсації на закупівлю української сільськогосподарської техніки;


- можливості служби зайнятості у напрямку добору працівників та підвищення конкурентноспроможності робочої сили.


Фахівці офісу кожному відвідувачу у взаємодії з державними органами, банками та іншими інституціяминадавали кваліфіковані консультації й щодо умов участі в інших урядових програмах, що орієнтовані на підтримку бізнесу.


«Людина, яка має ідею, часто не має матеріального ресурсу для втілення її в життя. Тому в офісі «Зроблено в Україні» зосереджується та надається весь спектр інформаційних можливостей щодо започаткування, розвитку бізнесу та отримання фінансової підтримки та формування кадрового потенціалу», – зазначає фахівець офісу Олександра Бугровенко.


Тож, якщо у вас є необхідність отримати консультацію з питань грантових програм, що реалізовуються в області задля підтримки та розвитку підприємницьких ініціатив, телефонуйте за номером: +38 (080) 0600408  або пишіть на електронну адресу: [email protected].


Є питання щодо отримання мікрогрантів за програмою «єРобота»? Телефонуйте за номером:  +38 (093) 478 70 81.


885Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: