Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 вересня, 15:29
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/09/06/dialogi-bezpeki-elektrosamokati-u-kropivnitskomu-jak-zrobiti-bezpechnim-ih-vikoristannja.htm
новини, 6 вересня, 15:29

Діалоги безпеки: електросамокати у Кропивницькому - як зробити безпечним їх використання


Агенції сталого розвитку «Хмарочос» та Кропивницька молодіжна рада організовує майданчик для відкритого обговорення важливої теми — безпека на дорогах міста. Особливо актуальним є питання електросамокатів, які вже стали частиною міського пейзажу та мобільності, але разом з тим — і викликом для загальної безпеки.


11 вересня 13:00-14:30


Громадський хаб «Амбасадори безпеки» (Креативний простір «KOWO», провулок Василівський, 10, 5-й поверх)


Програма включає:


Огляд ситуації з електросамокатами у Кропивницькій громаді: як їхнє використання впливає на безпеку дорожнього руху?


Представлення результатів досліджень


Відкрите обговорення, пошук відповідей на питання: як покращити ситуацію, з якими труднощами стикаються мешканці міста та які заходи можуть бути впроваджені для врегулювання цього питання?


Кропивницька молодіжна рада презентує інформаційну кампанію, покликану підвищити культуру безпеки серед користувачів електросамокатів.


Розглянемо прикладами того, як подібні проблеми вирішуються в Україні та країнах Європи, разом із практичними пропозиціями щодо врегулювання правил використання електротранспорту в нашому місті.


Проєкт Громадський хаб «Амбасадори безпеки» впроваджується ГО «Агенція сталого розвитку «Хмарочос» за підтримки Проєкту стабілізації поліцейської діяльності (PSP) коштом уряду Канади через Міністерство закордонних справ Канади.


771Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: