Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 липня, 13:45
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/07/24/u-lipni-maizhe-40-kandidativ-u-priiomni-batki-proishli-obov-jazkovi-navchannja.htm
новини, 24 липня, 13:45

У липні майже 40 кандидатів у прийомні батьки пройшли обов’язкові навчання


У липні майже 40 кандидатів у прийомні батьки, батьки-вихователі, опікуни, піклувальники та усиновлювачі пройшли обов’язкові навчання. Саме зараз, на тлі війни, коли ще більше дітей потребують захисту та підтримки, важливо посилити та пришвидшити підготовку патронатних вихователів, усиновлювачів, прийомних батьків, батьків-вихователів.


Проходження усіма кандидатами в усиновлювачі обов’язкового курсу навчання є дуже важливим етапом, оскільки виховання дитини, яка зазнала психологічної травми від втрати біологічних батьків, має особливості. 


Цього місяця навчалися 2 групи. Протягом чотирьох днів майбутні прийомні батьки та опікуни отримали знання щодо виховання дітей, заглибились у особливості поведінки тих, хто має травматичний досвід, відпрацювали необхідні навички. В ході інтерактивних занять учасники вирішували життєві задачі, заглиблювались у керовані фантазії, вчились співпереживати та безумовно приймати інших, а також визначались з цінностями та традиціями своїх сімей.


Заняття відбуваються у співпраці з обласним центром соціальних службу межах кроссекторальногопроєкту, що реалізується Благодійним фондом "Безпечне майбутнє" за фінансової підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та уряду Німеччини через німецький державний банк розвитку KfW.

                     

1509Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: