Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 липня, 12:56
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/07/24/na-kirovogradschini-politseiski-skeruvali-do-sudu-obvinuvalnii-akt-stosovno-grupi-osib-u-nezakonnomu-vilovi-ribi-na-maizhe-1-mln-grn.htm
новини, 24 липня, 12:56

На Кіровоградщині поліцейські скерували до суду обвинувальний акт стосовно групи осіб у незаконному вилові риби на майже 1 млн грн


Дізнавачі відділу поліції №1 (м. Світловодськ) Олександрійського районного відділу, за процесуального керівництва окружної прокуратури, завершили розслідування за фактом вчинення кримінального правопорушення, що заподіяло істотну шкоду. 


Встановлено, що двоє підозрюваних, використовуючи заборонене знаряддя, здійснювали вилов риби на річці Дніпро. У громадян було вилучено транспортний засіб, шість сіток та більше 200 штук риби різних видів.


Сума завданих збитків внаслідок протиправних дій склала близько мільйона гривень.


Обвинувальний акт за ч. 2 ст. 28 (вчинення кримінального правопорушення групою осіб, групою осіб за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією) та ч. 1 ст. 249 (незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом) Кримінального кодексу України скеровано до суду.


За матеріалами відділу поліції №1 (м. Світловодськ) Олександрійського районного відділу поліції Кіровоградської області


841Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: