Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 липня, 12:46
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/07/24/kropivnichan-navchatimut-angliiskoi-na-bezoplatnomu-3-misjachnomu-kursi.htm
новини, 24 липня, 12:46

Кропивничан навчатимуть англійської на безоплатному 3-місячному курсі


У Кропивницькому на базі освітньо-культурного простору Гончаренко центр запускають тримісячний офлайн курс англійської мови для дорослих. Участь безкоштовна. 


За словами організаторів, курси англійської мови у просторі користуються дедалі більшою популярністю серед жителів та жительок Кропивницького. Тож команда вирішила відкрити новий набір у групу А0. 


«Спеціалізовані курси нерідко коштують дорого, проте у Гончаренко центрі ми навчаємо іноземної безкоштовно. Разом із викладачами створили програму, яка поєднує ефективне вивчення всіх аспектів мови і багато розмовної практики. По завершенню курсів наші учні опановують базові рівні та можуть відповідати на найбільш поширені запитання англійською, розповідати про себе та підтримувати діалог», — розповідають у просторі. 


Там також зауважили, що курс розрахований на людей старше 20 років, а його програма орієнтована на рівень Beginner. 


«Всього за 3 місяці кожна група пройде по 30 офлайн-занять. Крім цього, студенти матимуть доступ до персонального електронного кабінету», — додають у просторі. 


Навчання на курсі безкоштовне, студентам потрібно буде оплатити лише матеріали та доступ до електронного кабінету. При цьому вирішити, чи продовжувати навчання, можна буде після пробного заняття. 


Аби потрапити на курс, достатньо заповнити анкету за цим посиланням. Пробне заняття курсу проведуть в четвер, 1 серпня за адресою вул. Велика Перспективна, 4 а (Гончаренко центр Кропивницький). Записатися можна у одну з двох груп — на 14:30 або на 17:30.


Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього. Важлива складова проєкту – платформа Гончаренко Центр. Online, що пропонує безкоштовні уроки англійської для всіх охочих.


944Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: