Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 липня, 12:12
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/07/22/zavdjaki-pilnim-gromadjanam-patrulni-vijavili-vodija-jakii-skoiv-dtp-ta-namagavsja-vtekti-z-mistsja-podii.htm
новини, 22 липня, 12:12

Завдяки пильним громадянам патрульні виявили водія, який скоїв ДТП та намагався втекти з місця події


Учора, близько 18-ї години, на лінію 102 надійшов виклик про автопригоду на вулиці Тараса Карпи в Кропивницькому. Заявник повідомив, що водій позашляховика Audi Q8 під час руху заднім ходом скоїв наїзд на припаркований автомобіль Mazda CX-5. Надалі він почав рух уперед та наїхав на дерево. Після чого намагався поїхати з місця, але його зупинили громадяни, які стали очевидцями цієї події.


Під час встановлення обставин інспектори виявили у керманича Audi ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти огляд. Але він відмовився. Звісно ж це не врятувало його від відповідальності. Зауважимо, що раніше цей водій уже був позбавлений водійського через те, що керував автомобілем у стані сп’яніння.   


За скоєні правопорушення патрульні склали на винуватця ДТП протоколи за ч. 2 ст. 130, за ст. 124, а також винесли постанову за ч. 4 ст. 126 КУпАП.


Дякуємо громадянам за вчасне повідомлення на лінію 102.

https://t.me/kroppolice/8995

    

1168Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: