Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 липня, 11:27
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/07/22/ukrainski-banki-pochali-vidavati-pershi-krediti-na-rozvitok-alternativnih-dzherel-energi-za-programoju-dostupni-krediti-5-7-9-.htm
новини, 22 липня, 11:27

Українські банки почали видавати перші кредити на розвиток альтернативних джерел енергі за програмою «ДОСТУПНІ КРЕДИТИ 5-7-9%»


З 20 липня її коштом Об’єднання співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) та житлово-будівельні кооперативи (ЖБК) зможуть купувати та улаштовувати генеруючі установки, що виробляють електричну енергію з альтернативних джерел, а також установки зберігання електричної енергії та допоміжне обладнання. 


Умови кредитування наступні - сума кредиту до 5 млн грн терміном до 5 років під 7% річних. Програма працюватиме у комбінації із програмою “ГрінДІМ”. ОСББ та ЖБК в рамках цієї програми зможуть отримати до 70% вартості проєкту після його облаштування. 


Для того, щоб скористатись державною програмою пільгового кредитування “Доступні кредити 5-7-9” керівництво ОСББ чи ЖБК має подати заявку до одного із 46 банків, які співпрацюють з державою за програмою “Доступні кредити 5-7-9” та надати пакет необхідних документів, встановлених банком.


Детальніше про кредитування за посиланням

https://www.me.gov.ua/News/Detail?lang=uk-UA...

https://t.me/kirovohradskaODA/22104


1154Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: