Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 липня, 09:56
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/07/22/popovniti-rjadi-vodiiv-profesionaliv-dopomozhe-navchannja-tsentr-zainjatosti-proponue-otrimati-kategoriju-v-.htm
новини, 22 липня, 09:56

Поповнити ряди водіїв-професіоналів допоможе навчання: центр зайнятості пропонує отримати категорію «В»


Коли йдеться про професію водія, часто додають, що вона – одна з найбільш поширених професій серед інших, одна з наймасовіших. І це не перебільшення. У сучасному світі автомобіль – найпопулярніший засіб пересування. Автомобільний транспорт використовується для перевезення людей, доставки вантажів, великі компанії мають свої автомобільні парки і наймають водіїв для постійної роботи, повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.

  

Тож водій – професія, попит на яку стабільно тримається на ринку праці. Але для того, щоб стати висококваліфікованим фахівцем, слід не лише знати правила дорожнього руху, а й досконало володіти прийомами керування різними видами транспортних засобів. І тут на допомогу приходить Державна служба зайнятості, яка запрошує опанувати професію «Водій автотранспортних засобів (категорія «В»)» на базі Рівненського центру професійно-технічної освіти.

  

За 2 місяці ви освоїте:


-  керування автомобільними транспортними засобами, які належать до категорії «В» за різних дорожніх умов;

-  правила дорожнього руху, правила перевезень вантажів, пасажирів та багажу;

-  забезпечення належного технічного стану автотранспортного засобу тощо.

  

Навчання стартує – 24 липня 2024 року.

  

Освітній процес обіцяє бути ефективним. На вас чекають: навчальні кабінети із персональними комп’ютерами, майданчики для відпрацювання практичних навичок, сучасний автомобільний парк. Поміж іншим, досвідчені педагоги та інструктори будуть розвивати такі ваші особисті якості, уміння та навички як: спостережливість, врівноваженість, великий обсяг уваги, гарну зорову і моторну пам'ять, оперативну реакцію на можливі несподівані ситуації на дорозі та ін.

  

А по закінченню навчання, ви зможете швидко знайти достойну роботу за новою професією та отримувати гідну зарплату.

  

За детальною інформацією звертайтеся до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування.


Контакти тут:http://surl.li/pacfp


Або пишіть нам у Telegram-канал: t.me/dcz_kir


Онлайн-графік формування навчальних груп можна переглянути за посиланням: https://is.gd/A1GYNF



950Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: