Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 травня, 16:44
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/05/24/u-kropivnitskomu-speri-vzjali-uchast-u-treningu-z-taktichnoi-meditsini-foto-.htm
новини, 24 травня, 16:44

У Кропивницькому спери взяли участь у тренінгу з тактичної медицини (ФОТО)


Робота піротехніків пов’язана з підвищеним ризиком. Тож, бути обізнаними з питань домедичної допомоги для них - життєво важливо, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Завдяки Громадській організації “Народна вища школа “Вовчок”, сьогодні, 24 травня, для саперів ДСНС Кіровоградщини було організовано тренінг з тактичної медицини. Мета його проведення полягає у підвищенні рівня знань та удосконаленні практичних навичок з надання першої невідкладної допомоги постраждалим в екстремальних ситуаціях. 


Цього дня у супроводі досвідчених інструкторів рятувальники навчалися методів діагностування невідкладних станів та засвоювали порядок надання домедичної допомоги травмованим з ушкодженнями різного ступеня тяжкості. 


Значну частину навчального часу присвятили методам зупинки кровотечі. В залежності від виду кровотечі та інтенсивності крововиливу учасники тренінгу опановували навички накладання джгутів, тиснучих пов’язок та проводили тампонування ран. 


Під час навчання сапери мали змогу не лише перейняти важливі знання та досвід практикуючих інструкторів-медиків, а й розібрати на конкретних прикладах найпоширеніші помилки, аби уникнути їх при наданні невідкладної допомоги травмованим. 


Керуючись найпершим та найголовнішим принципом екстреної медицини — не завдати шкоди, учасники тренінгу підвищували кваліфікацію у справі надання долікарської допомоги постраждалим внаслідок негативного впливу зовнішніх чинників, в тому числі в умовах війни.


Дякуємо за надану можливість у вдосконаленні навичок особового складу піротехнічного підрозділу Кіровоградського гарнізону ДСНС з домедичної підготовки як важливої складової справи порятунку та збереження людського життя! 

                  


722Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: