Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 червня, 09:43
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/06/26/odeskii-tsentr-profesiino-tehnichnoi-osviti-zaproshue-vivchitis-na-administratora.htm
новини, 26 червня, 09:43

Одеський центр професійно-технічної освіти запрошує вивчитись на адміністратора


Професія, без якої неможливо уявити ефективну організацію і координацію праці у будь-якій сфері діяльності. Робота, де кожен день цікавий і наповнений новими подіями і враженнями. Висококваліфікований фахівець, який тримає руку на пульсі життя компанії. Вже здогадались про кого це?


Адміністратор – це обличчя: будь-якої організації, закладу чи підприємства, повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.


Якщо вам цікаво опанувати нове і досягти успіху у професійній реалізації, запрошуємо до Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.


Навчання за професією «Адміністратор» стартує 28 червня 2024 року.Курс навчання триватиме 5,5 місяців.


За цей час ви отримаєте теоретичні знання, практичні навички, здобудете необхідні вміння для подальшої роботи і кар’єрного росту у сфері управління та адміністрування. Дана професія відкриє для вас широке коло можливостей.


Тож не гайте часу. Долучайтесь до команди професіоналів, не втрачайте свій шанс!


За детальною інформацією звертайтеся до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування. Контакти тут http://surl.li/pacfp


Пишіть у Telegram-канал t.me/dcz_kir


Онлайн-графік формування навчальних груп можна переглянути за посиланням https://is.gd/A1GYNF



659Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: