Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 червня, 10:46
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/06/26/rozminjala-druge-stolittja-u-kropivnitskomu-privitali-zi-storichnu-juviljarku.htm
новини, 26 червня, 10:46

Розміняла друге століття: у Кропивницькому привітали зі сторічну ювілярку


Сто років виповнилося кропивничанці Ганні Олександрівні Трапезніковій у віторок, 25 червня. З поважним ювілеєм жінку привітали працівники департаменту соціальної політики Кропивницької міської ради.


Ювілярка разом із рідними радо зустріла гостей. Про життя бабусі розповіла онука. Каже, жила, як і всі люди, скромно, важко працювала, виховувала дітей. У Кіровоград Ганна Олександрівна Трапезнікова приїхала у 60-х роках з-за Уралу. Під час Другої світової працювала на Тульському заводі, відливала форми для патронів. Після війни її з чоловіком друзі запросили в гості у Кіровоград. Приїхали, подивилися і закохалися в це місто. Вирішили переїхати жити сюди, так тут і залишилися. Роботи жінка не боялася, працювала на заводі “Гідросила” токарем. Виростили двох дітей, має трьох внуків, п’ятеро правнуків. 


Нині Ганна Олександрівна живе у колі рідних і дякує, що Бог відміряв їй такий довгий життєвий шлях.


Працівники департаменту Соціальної політики побажали бабусі міцного здоров’я і ще довго топтати ряст на цій землі, і звісно подарували ювілярці цінний подарунок. До поважної дати ювілярка отримала ще грошову допомогу.

https://www.facebook.com/krrada.official


1023Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: