Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 вересня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/09/08/u-kirovogradtsja-na-vulitsi-viluchili-chastinu-vid-dribnokalibernoi-gvintivki.htm
новини, 8 вересня 2014

У кіровоградця на вулиці вилучили частину від дрібнокаліберної гвинтівки

Днями працівники Кіровоградського міського відділу міліції у ході проведення профілактичного відпрацювання території обласного центру на одній з вулиць зупинили 45-річного кіровоградця. У чоловіка правоохоронці в’явили та вилучили предмет, схожий на частину від дрібнокаліберної гвинтівки. За словами місцевого жителя, даний предмет він знайшов та планував здати на металобрухт. Правоохоронці з’ясовують обставини події. Загалом же упродовж трьох минулих діб до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 948 заяв і повідомлень громадян, з них 118 з ознаками кримінальних правопорушень, повідомляє СЗГ УМВС в Кіровоградській області. 

До Кіровоградського міського відділу міліції звернулася 36-річна місцева жителька, яка повідомила, що під час сварки 40-річний співмешканець відкрито заволодів її мобільним телефоном та грошима у сумі 300 гривень. Правоохоронці з’ясовують обставини події. 

Працівники Олександрійського міського відділу міліції на одній з вулиць міста зупинили 34-річного місцевого жителя, у якого виявили шприц з рідиною коричневого кольору об’ємом близько 2 мл, який вилучено та направлено на дослідження.

2119Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: