Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 вересня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/09/08/sbu-kirovogradschini-prosit-meshkantsiv-oblasti-buti-pomirkovanimi-ta-ne-vdavatisja-do-provokatsii.htm
новини, 8 вересня 2014

СБУ Кіровоградщини просить мешканців області бути поміркованими та не вдаватися до провокацій

Шановні мешканці Кіровограда та області! У зв’язку зі складною внутрішньополітичною ситуацією та збройною агресією проти України, Управління СБ України в Кіровоградській області звертається до мешканців із закликом щодо дотримання поміркованості та розважливості!

Не удавайтеся до провокацій, відрізняйте правдиву інформацію від тієї, що формує провокаційні погляди та призводить до розбрату у суспільстві та ескалації насильства. Пам’ятайте, що Україна – наша рідна Вітчизна!

Віримо, що громадська і державна безпека – це спільна справа усіх, хто живе і працює в Україні, усіх її громадян, незалежно від професії, віросповідання чи політичних уподобань.

В Управлінні цілодобово діє номер «гарячої» лінії (0522) 36-13-06, за яким громадяни можуть повідомляти про факти прибуття та перебування в регіоні підозрілих осіб, факти та наміри здійснення сепаратистської і терористичної, диверсійної, розвідувально-підривної діяльності, повідомляє прес-сектор УСБУ в Кіровоградській області.

2061Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: