Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Кіровоградський обласний центр зайнятості
Дата: 29 січня, 17:54
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2024/01/29/jaki-nezvichni-vakansii-e-u-sluzhbi-zainjatosti-.htm
суспільство, 29 січня, 17:54

Які незвичні вакансії є у службі зайнятості?

Кіровоградський обласний центр зайнятості


Непотрібних фахівців та професій – не існує! Існують дещо незвичні, нетипові, рідкісні й дуже цікаві професії. Саме про такі хочемо розказати.


Щоденно «Єдиний портал вакансій», який був створений спільними зусиллями Мінекономіки, Державної служби зайнятості та провідними сайтами з пошуку роботи пропонує близько 200 тисяч вакансій.


Більше 40 тисяч з них – вакансії з бази даних Державної служби зайнятості. Здебільшого – це звичні та традиційні для українців професії: продавець, офіс-менеджер, бухгалтер, кухар, вчитель, лікар, вантажник, водій, електрик.


Але серед них зустрічаються й пропозиції з родзинкою.


Це, зокрема, позиції метеоролога, гончара, купажника чаю, жокея, складальника годинників, відмітчика термометрів. З творчих вирізняються такі, як:


-  ведучий дискотеки

-  репетитор з вокалу

-  художник-бутафор

-  реставратор пам’яток архітектури

-  дизайнер пакування тощо.


Подати вакансію або резюме можна самостійно через особистий кабінет. Інструкцію зі створення кабінету можна переглянути тут


Є питання? Звертайтеся до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування, контакти за посиланням або пишіть нам у Телеграм-канал t.me/dcz_kir.


Вакансії також можна переглянути:


-  на сайті обласного центру зайнятості за посиланням: https://is.gd/LQ66ql;

-  у телеграм-каналах «Робота зараз: Державна служба зайнятості» та «Робота на Кіровоградщині. Служба зайнятості інформує».



1790Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: