Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 квітня, 15:43
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/04/26/rjatuvalniki-nagadali-zhiteljam-oblasnogo-tsentru-pravila-bezpeki.htm
новини, 26 квітня, 15:43

Рятувальники нагадали жителям обласного центру правила безпеки


26 квітня фахівці Головного управління ДСНС в області провели просвітницьку роботу серед жителів мікрорайону Новомиколаївка  у Кропивницькому, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Організатори рейду переконували містян суворо дотримуватись правил пожежної безпеки у побуті. Звернули увагу і на негативні наслідки куріння у ліжку та дитячих пустощів з вогнем. Бо саме ці фактори найчастіше призводять до пожеж, які закінчуються трагічно. 


Кропивничани отримали поради, як безпечно користуватись побутовими електроприладами та газовим обладнанням. Також громадянам роз'яснили, які наслідки може мати спалювання сміття та сухостою безпосередньо біля житлових і господарчих будівель. А також нагадали про адміністративну та кримінальну відповідальність за провокування пожеж в екосистемі.


Користуючись нагодою, рятувальники наголосили співрозмовникам, що необхідно реагувати на сигнали повітряної тривоги та укриватись у захисних спорудах або у приміщеннях, що відповідають правилу “двох стін”. 


А ще нагадали алгоритм дій при виявленні боєприпасів часів минулих війн та сучасних вибухонебезпечних предметів, мін та їх уламків.


Перехожим вручили листівки із застереженнями та закликали дотримуватись правил безпеки повсякчас та взяти за звичку поводитись відповідально.


                 

1331Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: