Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 квітня, 14:41
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/04/26/vidbulasja-kompleksna-narada-z-pitannja-pidgotovki-pidpriemstv-palivno-energetichnogo-kompleksu-kirovogradschini-do-opaljuvalnogo-sezonu.htm
новини, 26 квітня, 14:41

Заступник голови облради взяв участь в нараді з питання підготовки Кіровоградщини до опалювального сезону


Комплексна нарада з питання підготовки підприємств паливно-енергетичного комплексу Кіровоградщини до опалювального сезону 2024-25 років відбулась в обласній військовій адміністрації сьогодні, 26 квітня.


В нараді, серед інших, взяли участь представники обласної ради: перший заступник голови обласної ради Юрій Семенюк, радник голови облради Валерій Кальченко і член профільної  постійної комісії обласної ради Олександр Головань.  А також – в.о. генерального директора обласного комунального виробничого підприємства «Дніпро-Кіровоград» Микола Романюк.


Як зазначив начальник військової адміністрації Андрій Райкович, минулий опалювальний сезон Кіровоградщина пройшла стабільно. Проте очікується, що опалювальний сезон 2024-25 років буде набагато складнішим, ніж попередній. 


Загальна настанова до очільників територіальних громад, керівників профільних підприємств – готуватися до наступного опалювального сезону заздалегідь та з урахуванням можливих надзвичайних ситуації. 

   

1292Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: