Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 26 січня, 11:09
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2024/01/26/kazki-rizdvjanogo-angela.htm
суспільство, 26 січня, 11:09

Казки різдвяного ангела


25 грудня, до бібліотеки-філії №15, що на селищі Гірничому, завітали учасники клубу «Запитайко» на чергове засідання. Захід був присвячений темі зимових свят та мав назву «Казки різдвяного ангела». Бібліотекар  запропонувала дітям добірку книг про улюблені зимові свята, новорічні історії, що наповнені святковим настроєм, цікавим сюжетом, теплом та надією на краще. Присутні з цікавістю поринули у книжкову подорож різдвяних свят і дізналися багато цікавого про традиції святкування Різдва в Україні.


Для кожної дитини було запропоновано добірку дитячих книг про зимові свята або різдвяні історії, які наявні у книгозбірні, щоб потім всією родиною читати їх довгими зимовими  вечорами.


Якщо палітра – інструмент художників, на якій вони змішують потрібні кольори, то книжка – інструмент бібліотекарів, завдяки якому життя наших читачів наповнюються яскравими барвами. Але книжки бувають не лише кольоровими, але й теплими,  –  такими, що зігрівають душу. Твори з нашої добірки допоможуть вам створити святковий настрій, подарують кілька затишних родинних вечорів, підкажуть як перемогти страх темряви та самотності.


Присутні з цікавістю поринули у книжкову подорож різдвяних свят і дізналися багато цікавого про традиції святкування різдвяних свят в Україні.


Новорічно-Різдвяні свята — найулюбленіші зимові свята, яких з нетерпінням чекають дорослі та дітлахи. Це - чудовий час світлої радості та веселощів. Всюди чуємо дзвінкі дитячі голоси.Протягом Різдвяного тижня у нашій бібліотеці проходять читання, а також лунають колядки, щедрівки та вітання.

    

Для кожної дитини ми пропонуємо добірку дитячих книг про улюблені зимові свята або новорічні історії, які можна взяти у нашій книгозбірні, щоб потім всією родиною читати їх довгими зимовими  вечорами.


Зима – найхолодніша пора року. Проте, незважаючи на морози і холод, є в цій порі те, що завжди зігріває нам серце, дарує надію на хороше та повертає у дитинство. Це – новорічно-різдвяні свята.


418Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: