Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Кіровоградський обласний центр зайнятості
Дата: 30 жовтня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2023/10/30/chi-kompensujutsja-uchasnikam-boiovih-dii-vitrati-na-proizd-do-mistsja-prohodzhennja-virobnichoi-praktiki-.htm
суспільство, 30 жовтня 2023

Чи компенсуються учасникам бойових дій витрати на проїзд до місця проходження виробничої практики?

Кіровоградський обласний центр зайнятості


Так, компенсуються.


У разі проходження здобувачем освіти виробничого навчання (практики) не за місцезнаходженням закладу освіти йому компенсуються витрати на проїзд до місця проходження виробничого навчання (практики) та у зворотному напрямку за добу до початку виробничого навчання (практики) та за добу, що настає після закінчення виробничого навчання (практики), за наявності підтвердних документів. 


Це врегульовано п. 13 Порядку реалізації експериментального проекту з організації професійного навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Державної служби зайнятості,затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15 вересня 2023 року № 984 (набрала чинності 19 вересня 2023 року).


Процедурні моменти компенсації цих витрат аналогічні витратам на проїзд до місця навчання. 


Довідково. Про компенсацію витрат на проїзд до місця профнавчання йшлося в попередньому матеріалі з питань проведення  експериментального проекту з організації професійного навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Державної служби зайнятості (посилання на матеріал від 26.10.2023https://is.gd/TJ57nY).


Все про проєкт тут https://is.gd/ERdC8W



735Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: