Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 квітня, 15:59
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/04/29/avtobusi-123-za-marshrutom-tets-zavadivka-u-vihidni-kursuvatimut-chastishe-za-grafikom-robochih-dniv.htm
новини, 29 квітня, 15:59

Автобуси №123 за маршрутом «ТЕЦ - Завадівка» у вихідні курсуватимуть частіше – за графіком робочих днів


Управління транспорту та зв’язку міської ради відреагувало на прохання жителів мікрорайону Завадівка у Кропивницькому зменшити інтервал руху комунального пасажирського транспорту у вихідні дні.


Відповідне доручення опрацювати важливе для громади мікрорайону питання надав заступник міського голови Олександр Мосін під час апаратної наради у вівторок, 23 квітня.


Вже цими вихідними днями, 27 – 28  квітня, і в подальшому автобуси №123, які курсують за маршрутом «ТЕЦ – Завадівка», виконуватимуть рейси за графіком робочих днів.


Нагадаємо, жителі Завадівки назвали проблему пасажирських перевезень у цій частині міста серед найголовніших, що потребують оперативного вирішення. Вони також звернули увагу, що мікроавтобуси маршруту №8 працюють найдовше до 19:00.


Олександр Мосін доручив профільному управлінню перевірити ситуацію і, у разі виявлення порушень – розірвати стосунки з перевізником.


Якщо приватні перевізники ігноруватимуть  взяті на себе договірні зобов’язання, то управління транспорту та зв’язку розриватиме угоди з ними, відповідно до чинного законодавства. Натомість на маршруті збільшиться кількість одиниць  комунальних транспортних засобів.

https://www.facebook.com/krrada.official


611Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: