Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 квітня, 14:26
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/04/29/remont-silskoi-shkoli-zi-zbitkami-dlja-bjudzhetu-u-200-tis-griven-suditimut-pidrjadnika.htm
новини, 29 квітня, 14:26

Ремонт сільської школи зі збитками для бюджету у 200 тис гривень - судитимуть підрядника


Прокурори Кіровоградської обласної прокуратури затвердили та скерували до суду обвинувальні акти стосовно підрядника ремонтних  робіт та представника технічного нагляду.


Йдеться про капітальний ремонт приміщення Дмитрівської загальноосвітньої школи Знам’янщини. 


Досудовим розслідуванням встановлено, що  обвинувачений не забезпечив належну перевірку виконаних підрядником робіт технічним умовам і стандартам. Внаслідок чого з бюджету було безпідставно сплачено 200 тис грн коштів за фактично невиконані та неналежно виконані роботи. 


Обвинувальний акт відносно спеціаліста технічного нагляду скеровано до суду за ч. 1 ст. 367 (службова недбалість) КК України.


Що стосується недобросовісного підрядника, який виконував  капітальні  ремонтні роботи  у приміщення школи та привласнив бюджетні кошти, його долю також вирішуватиме суд. Обвинувальний акт стосовно нього розслідувано та скеровано до Знам’янського міськрайонного суду (ч.2 ст. 191 КК України).

https://t.me/kirgpua/1531


623Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: